Wednesday, June 21, 2017

Bingkai Gambar Perdana Menteri Malaysia

Kami menerima tempahan membuat Bingkai Gambar Perdana Menteri dengan pelbagai pilihan bingkai mengikut bajet anda!
kalau nak ambil gambar / potretPerdana Menteri boleh pergi terus ke  Jabatan Penerangan .


YAB DATO' SRI MOHD NAJIB BIN TUN HAJI ABDUL RAZAK
PERDANA MENTERI MALAYSIA


Mana nak cari frame untuk gambar / potret Perdana Menteri Malaysia?

Contact number ni
017 326 8547 call / sms / whatsapp

Friday, June 16, 2017

Bingkai Gambar Agong

Kami menerima tempahan membuat Bingkai Gambar Yang Dipertuan Agong dan Permaisuri / Menteri dengan pelbagai pilihan bingkai mengikut bajet anda!
kalau nak ambil gambar / potret Agong boleh pergi terus ke  Jabatan Penerangan .


SERI PADUKA BAGINDA YANG DI-PERTUAN AGONG XV
SULTAN MUHAMMAD V

Mana nak cari frame Agong ?
Mana nak cari frame perdana menteri?
Contact number ni
017 326 8547 call / sms / whatsapp

Tuesday, June 6, 2017

Bingkai Medal Sukan

Bingkai Gambar Medal Marathon
Contoh Medal Fit Malaysia yang kami Framekan Tempahan Daripada Kementerian Belia Dan Sukan

Sukan marathon adalah sukan tertua dalam sejarah Olimpik purba. Acara marathon bermula pada tahun 490 SM, apabila seorang askar Greek berlari membawa berita kemenangan dari medan peperangan Marathon ke Athens, yang mana jaraknya sejauh 26 batu, iaitu bersamaan 41.8 kilometer.

Acara ini telah dimenangi oleh pelbagai bangsa di dunia, serta mencetuskan kisah yang menarik. Misalnya, di Sukan Olimpik London pada tahun 1908, peserta Itali Dorando Pietri tiba di stadium dalam keadaan terhuyung-hayang dan terpaksa dipapah ke garisan penamat. Kemenangan tersebut diisytiharkan sebagai tidak sah kerana beliau dibantu oleh orang lain.
Untuk pengetahuan pengguna semua, acara marathon adalah acara yang biasanya dijalankan pada hari terakhir sesuatu kejohanan sukan peringkat Asia dan Olimpik.

Kami boleh membantu anda membingkai medal - medal yg anda menangi untuk kelihatan tidak bersepah. Membingkai Medal adalah salah satu alternatif untuk menyimpan medal yang anda menangi dengan lebih kemas.

 Hubungi kami :

 ABW FRAME ART & GALLERY SDN BHD
No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra,
68000 Ampang, Selangor D.E

+6 03 4280 7317 / 0342807317
+603 4292 9691 / 0342929691
+6 017 326 8547 / 0173268547
selalu menyertai aktiviti sukan sepeti futsal,badminton dan marathon?
sertai larian marathon di kejohanan besar seperti Fit Malaysia? Standard Charted KL Marathon? Nike Marathon? Milo Marathon?
menang medal tapi tidak tahu nak simpan mana?
nak gantung medal supaya nampak kemas?
menang medal tapi banyak sudah hilang?
selalu masuk marathon tapi medal semua sudah hilang?
nak gantung medal tapi risau nampak semak?
harga membingkai medal / frame medal? bergantung kepada size yg anda inginkan..

frame gambar medal juga cantik untuk dijadikan hiasan rumah anda, jika perhiasan rumah seperti gambar permandangan sudah terlu biasa untuk anda. bingkai gambar medal mungkin kelainan yang anda cari untuk menghiasi rumah/kediaman anda untuk sambutan hari raya aidilfitri ini.



:)

Monday, June 5, 2017

Kedai Bingkai Gambar

Bingkai Gambar adalah option terbaik untuk mencantikkan ruang dinding rumah. Mungkin sesetengah orang kurang mengambil perhatian semasa ingin men decor rumah. Bingkai Gambar mampu memberi impak semasa mendeco rumah. Pemilihan warna kayu frame yg sesuai juga penting bagi mengisi ruang dinding yang ingin dihias. Tanpa Bingkai Gambar juga sesebuah rumah yg lengkap dengan perabot juga mungkin akan kelihatan kosong dan kurang berseri. Tiada Tips pemilihan jenis kayu dan bingkai gambar yang tepat untuk semua orang. Setiap manusia mempunyai cita rasa yang berbeza.
Tips Mendeco Rumah/ Tips Menghias Rumah Kediaman
 Untuk Mendeco sesebuah kediaman yang paling penting perlu pembahagian ruang yang ingin anda deco. Sebagai Contoh Asing kan setiap ruangan anda untuk kelihatan moden atau klasik. Asingkan Ruang Tamu, Ruang bilik Tidur, Ruang dapur

Pemilihan Jenis Kayu Frame Plain, Flat dan Simple untuk kelihatan Moden
Untuk Kelihatan Klasik dan Elegance pula anda boleh cuba jenis kayu frame bewarna Gold,SIlver dan berbunga.

penambahan Border seperti mounting board atau liner juga memberi impak perubahan yang besar pada sesuatu gambar.

Jenis Frame Terbahagi kepada 3 iaitu :-
 - KAYU
 - BESI ALUMINIUM (gold/silver) sahaja
 - PLASTIK

Sila Hubungi Kami
    +6 03 4292 9691
    +6 03 4280 7317
    +6 017 326 8547 ( whatsapp )

Kami ada menyediakan perkhidmatan membuat bingkai gambar. Anda hanya perlu membawa gambar yang ingin diframekan atau size gambar yang ingin di bingkaikan.
tempoh siap tempahan paling lama 1 minggu.
paling cepat 30 minit. bergantung kepada stok kayu dan jenis kayu.
jika anda berminat untuk mencetak gambar dalam bentuk poster sticker untuk diframekan juga boleh.
kami juga menyediakan pekhidmatan mencetak cetakan poster/sticker untuk anda. Pelanggan hanya perlu bawa softcopy atau emailkan terus kepada kami di abwsdnbhd@gmail.com. jika anda ingin mencetak dan membingkaikan gambar dari internet juga boleh.

waktu beroperasi :
   Isnin - Jumaat : 9.00 am- 6.00pm
   Sabtu : 9.00am - 2.am
   Ahad : Cuti

Beralamat di :
 No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor Darul Ehsan
* Berdekatan Petron Taman Putra, Hospital Ampang, Mcd Pandan Mewah, Putri Park Plaza, Bukit        Ampang.







kat mana nak cari kedai buat bingkai gambar murah?
berapa kos membuat bingkai gambar?
gambar konvo dah lama dapat tapi tak tahu kat mana nak framekan?
gambar kahwin dah lama dapat tapi masih cari kedai buuat bingkai?
beli kain benang emas, kulit kurma beli dari tanah suci mekah tapi tak tahu nak framekan kat mana?
beli poster cantik - cantik tapi tak boleh gantung sebab perlu diframekan dahulu ?
beli lukisan dari luar negara tapi tak jumpa kedai frame harga berpatutan?
nak framekan sijil-sijil ?
tercari - cari hiasan rumah sempena sambutan hari raya?
raya dah dekat tapi rumah masih nampak kosong?
cetak gambar sendiri dan framekan..


Wednesday, January 25, 2017

Mencari kedai cenderamata murah di Kuala Lumpur ?
Mencari kedai membuat kotak kaca / casing di sekitar Kuala Lumpur ?
Mencari kedai membuat cenderamata KLCC ?
Mencari kedai membuat cenderamata Tradisional seperti
keris, baju kebaya, rebana ubi, gasing, wau bulan?

Kami menerima tempahan piala, tempahan medal dan tempahan cenderamata
Kami menerima semua jenis tempahan cenderamata bersaiz custom
untuk tempahan piala dan medal sila :

Hubungi kami di

ABW Frame Art & Gallery Sdn Bhd
No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor D.E.
+6 03 4292 9691
+6 03 4280 7317 
+6 017 326 8547 - Am ( call / sms / whatsapp )

instagram / facebook : abwsouvenirs

Contoh Tempahan Pelanggan

Tempah Piala?
Tempah Medal?
Tempah Hadiah Sukan Sekolah?
Tempah Hadiah Futsal?
Tempah Hadiah Bowling?
Tempah Hadiah Hari Anugerah?
Tempah Plakat?
Tempah Plaque?
Tempah Hadiah Bola Sepak?
Tempah Cenderamata Sukan?
Tempah Cenderahati Sukan?

Hubungi Kami:

ABW Frame Art & Gallery Sdn Bhd
No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor D.E.
+6 03 4292 9691
+6 03 4280 7317 
+6 017 326 8547 - Am ( call / sms / whatsapp )

Visit Our  :
instagram / facebook : abwsouvenirs
Piala dan Medal ialah hadiah atau anugerah yang biasa di berikan kepada para pemenang dalam acara sukan. Kebiasaannya Medal dan Piala terbahagi kepada tiga warna iaitu Gold (Emas), Silver (Perak), Bronze (Gangsa). Jenis Medal dan Piala juga terdapat dalam pelbagai material seperti Plastik, Besi, Acrylic, Kristal atau Kayu, Untuk tempahan medal dan piala sukan sekolah, universiti, kolej, pejabat mahupun persendirian boleh hubungi kami :

ABW Frame Art & Gallery Sdn Bhd
No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor D.E.
+6 03 4292 9691
+6 03 4280 7317 
+6 017 326 8547 - Am ( call / sms / whatsapp )




Anda mencari kedai piala dan medal murah?
mencari kedai piala dan medal  sukan sekolah?
mencari kedai piala dan medal sukan universiti?
mencari kedai piala dan medal sukan kolej?
mencari kedai piala dan medal?
Tempah Piala?
Tempah Medal?
Tempah Hadiah Sukan Sekolah?
Tempah Hadiah Futsal?
Tempah Hadiah Bowling?
Tempah Hadiah Hari Anugerah?
Tempah Plakat?
Tempah Plaque?
Tempah Hadiah Bola Sepak?
Tempah Cenderamata Sukan?
Tempah Cenderahati Sukan?

Jemput ke kedai kami yang beralamat di :

ABW Frame Art & Gallery Sdn Bhd
No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor D.E.
+6 03 4292 9691
+6 03 4280 7317 
+6 017 326 8547 - Am ( call / sms / whatsapp )

ig / fb : abwsouvenirs

Friday, November 4, 2016

Pemberat Kertas / Paper Weight

Pemberat Kertas / Paper Weight
Digunakan untuk menahan kertas daripada bersepah dan melayang. Cara pengunaan dengan hanya meletakan Pemberat Kertas / Paper Weight di atas kertas.
Pemberat Kertas / Paper Weight sangat seseuai di jadikan sebagai hadiah korporat /corparate gift, 


Kepada sesiapa yang ingin menempah pemberat kertas / paper weight boleh menghubungi kami di
ABW Frame Art & Gallery Sdn Bhd
No 6, Jalan Taman Putra, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor D.E.
+6 03 4292 9691
+6 03 4280 7317 
+6 017 326 8547 - Am ( call / sms / whatsapp )